SeAMK Lift-rahoitus | SeAMK Y-Zone

SeAMK Lift-rahoitus

SeAMK Lift –rahoitus on tarkoitettu SeAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle omien ideoiden edistämistä varten. Perusta tiimi ja hae rahoitusta vapaamuotoisella hakemuksella. Voit saada jopa 500 euroa kehitysrahaa, joka on käytössänne 8 kk:n ajan.

Rahoitusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta on käytävä ilmi ainakin seuraavat asiat:

  • Idean nimi ja idean lyhyt kuvaus (max. 3000 merkkiä)
  • Yhteyshenkilön sekä muun tiimin yhteystiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero)
  • Mahdolliset liitteet
  • Lähetä kuvaus ideasta sähköpostilla osoitteeseen: lift(a)seamk.fi. Hakuaika on jatkuva.

Kuka voi osallistua?

Osallistua voivat vähintään kahden hengen tiimit, joissa on jäseniä SeAMKin opiskelijoista tai henkilökunnasta (myös ulkopuoliset voivat liittyä tiimiin). Tiimit kehittävät 8 kuukauden ajan omaa innovatiivista ideaa myyntivalmiiksi tuotteeksi.

Millaisella idealla voi osallistua?

Idea voi olla esimerkiksi uusi tuote, palvelu, sovellus tai liiketoimintamalli. Kehittäminen ei kuitenkaan saa tapahtua jo olemassa olevan yrityksen hyödyksi.

Mihin rahoitusta voi käyttää?

Tiimille voidaan myöntää 500 € kehitysrahaa, joka on käytettävissä 8 kk ajan. Tiimi ehdottaa erilaisten hankintojen tekoa (komponentit, matkaliput, painokulut jne.), jotka SeAMK hyväksyy. Rahaa ei makseta suoraan tiimin jäsenten tilille. Jakson päättyessä mahdollisesti hankitut laitteet palautetaan SeAMKille.

Mihin rahoitusta ei voi käyttää?

Rahoitusta ei voi käyttää omiin palkkakuluihin tai konsulttien ja muiden asiantuntijoiden palkkaamiseen. Jos huomataan, että alkuperäinen idea ei toimi, tiimi voi käyttää jäljellä olevaa rahoitusta jonkin toisen innovatiivisen idean kehittämiseen. SeAMKilla on oikeus keskeyttää tai lopettaa hankintojen tekemisen, jos tiimin kehittämistyö ei ole tarkoituksenmukaista.

Kysy lisää

Seliina Päällysaho

Tutkimuspäällikkö

sähköposti

Seliina.Paallysaho(a)seamk.fi

puhelin

+358408302199

Naisen seisoo kädet puuskassa rinnuksilla.

Petra Sippola

Lehtori

erikoisala: Yrittäjyys ja yritystoiminta, liiketoiminnan kehittäminen, talousoikeus

sähköposti

Petra.Sippola(a)seamk.fi

puhelin

+358406807087