Yrittäjyystarinat | SeAMK Y-Zone

Yrittäjyystarinat

Iiro Takala

Iiro on valmistunut SeAMKista vuonna 2011 tradenomiksi ja toimii tällä hetkellä K-Rauta Seinäjoen ja Lapuan kauppiaana. Lisäksi hänet on valittu vuonna 2016 eteläpohjalaiseksi johtajaksi. Iirolla on monipuolinen ja pitkä kokemus rautakaupasta, sillä hän on työskennellyt vuosia perheyritys Oivaraudassa Soinissa. Seinäjoen ammattikorkeakoulussa opiskellun tradenomitutkinnon yhteydessä hän suoritti myös Keskon esimiesvalmennuksen, jonka jälkeen hän on tehnyt kauppiasharjoittelun. Markkinointi ja liiketoiminnallinen kokonaisuus olivat Takalalle tärkeintä ja parasta oppia ammattikorkeakoulusta

Laadukas kokonaisvaltainen koulutus tulevaa työuraa varten on tärkeää. Parasta opiskelussa oli se, että kontaktui saman mielenkiinnon omaavien ihmisten kanssa.

Osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeä lähtökohta kilpailukyvyn säilyttämiselle. Kasvaminen alalla, tradenomikoulutus, esimies- ja kauppiasvalmennus sekä aito kiinnostus alaan ovat vieneet ja vievät Takalaa eteenpäin.

Tavallaan se on myös ammattikorkeakoulun ansiota, että olen tässä asemassa jo näin aikaisessa vaiheessa. Lahteen K-Rautakauppiaaksi siirtyvältä nykyiseltä kauppiaalta Kimmo Tirkkoselta olen saanut kauppiasharjoittelussa tärkeitä vinkkejä ja ohjeita.

 

Lisätiedot