Food Business Challenge | SeAMK Y-Zone

Food Business Challenge

Food Business Challenge järjestetään taas vuonna 2024!

 

Lisätiedot kilpailusta ja sen aikatauluista julkistetaan myöhemmin.

Food Business Challenge -ideakilpailussa etsitään ruoka-alan uusia liikeideoita ja innovaatioita pellolta pöytään. Kilpailussa on kaksi sarjaa: ideasarja, jossa haetaan korkealentoisuutta ja rohkeaa muutosta, sekä startup-sarja, jossa painottuvat liiketoimintamahdollisuudet ja toteutettavuus. Kilpailussa on finalisteille rahapalkinnot, jonka lisäksi startup-sarjan voittajalle asiantuntija-apua idean testaamiseen ja kehittämiseen.

Kilpailun tarkoitus

Food Business Challenge -kilpailun tavoitteena on edistää ja nostaa esille uusia innovaatioita ja uutta liiketoimintaa ruoka-alalle. Kilpailussa huomioidaan koko ruokasektori alkutuotannosta aina kuluttajien lautaselle asti. Kilpailussa haetaan uusia liikeideoita, tuotteita tai palveluita ruoka-alan kehittämiseksi. Kilpailu on suunnattu suomalaisissa toisen asteen oppilaitoksissa opiskeleville sekä korkeakouluissa opiskeleville perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille. Kilpailuun voi osallistua yksin tai tiiminä, suomeksi tai englanniksi. Kilpailun teemana on kestävät ruokaratkaisut.

Lisätietoa kilpailusta ja ilmoittautumisohjeet löydät ideakilpailun SeAMK.fi-verkkosivuilta:

Food Business Challenge

 

Lisätietoa:

Lotta Haapala | lotta.haapala@seamk.fi | 040 830 2034

Sanni Nikumatti | sanni.nikumatti@seamk.fi | 040 830 4014

 

Lisätiedot

Lotta Haapala

Projektipäällikkö

sähköposti

Lotta.Haapala(a)seamk.fi

puhelin

+358408302034

Sanni Nikumatti

Asiantuntija, tki

sähköposti

Sanni.Nikumatti(a)seamk.fi

puhelin

+358408304014