GrowUp Students

GrowUp Students on kasvukilpailu ja valmennusprosessi korkeakouluopiskelijoiden yritysideoille, alkaville yrityksille tai jo perustetuille yrityksille. Kilpailu on erinomainen ponnahduslauta idean eteenpäin viemiseen.

Kilpailuun osallistuva opiskelija saa asiantuntijoilta henkilökohtaista ohjausta liikeidean ja liiketoiminnan kirkastamiseen, kehittämiseen ja mittaamiseen. Sparraajat auttavat opiskelijoita viemään liikeideoitaan eteenpäin ja kehittämään ideansa jopa yritykseksi asti.

Yritysideoita sparrataan kolmessa eri teemassa: 1) liiketoimintaidea kokonaisuudessaan 2) myynti ja markkinointi 3) hinnoittelu ja resurssit.

Kilpailun tarkoituksena on kannustaa ja tukea opiskelijoiden yrittäjyysaikomuksia. Kolme parasta yritysideaa palkitaan merkittävin rahapalkinnoin. Ideoita tai yrityksiä arvioidaan toteutettavuuden, toimivuuden, potentiaalin, uutuusarvon, laajennettavuuden ja opiskelijan oman panoksen perusteella.

Kilpailua ovat järjestämässä useat eri tahot, joilla on vahvaa osaamista yrittäjyydestä ja elinkeinoelämästä. Myös toisen vuoden liiketoiminnan opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kilpailun toteuttamiseen assistentin roolissa. Kilpailu järjestetään joka syksy.

Kysy lisää

Kristiina Mutka-Vierula

Lehtori

Kristiina.Mutka-Vierula(a)seamk.fi

+358408304204

Petra Sippola

Lehtori

erikoisala: Yrittäjyys ja yritystoiminta, liiketoiminnan kehittäminen, talousoikeus

Petra.Sippola(a)seamk.fi

+358406807087

Jennika Hakola

Asiantuntija, TKI

Jennika.Hakola(a)seamk.fi

+358408300445

Pauliina Mäntylä

Asiantuntija, TKI

Pauliina.Mantyla2(a)seamk.fi

+358408300447