GrowUp Students

GrowUp Students on kasvukilpailu ja valmennusprosessi korkeakouluopiskelijoiden yritysideoille, alkaville yrityksille tai jo perustetuille yrityksille. Kilpailu on erinomainen ponnahduslauta idean eteenpäin viemiseen.

Kilpailuun osallistuva opiskelija saa asiantuntijoilta henkilökohtaista ohjausta liikeidean ja liiketoiminnan kirkastamiseen, kehittämiseen ja mittaamiseen. Sparraajat auttavat opiskelijoita viemään liikeideoitaan eteenpäin ja kehittämään ideansa jopa yritykseksi asti.

Kilpailussa on neljä eri teemaa: 1) Liiketoimintaidea 2) Myynti ja markkinointi 3) Hinnoittelu ja verkostot 4) Pitchaus. Ennen kilpailua opiskelija osallistuu etukäteisvalmennukseen, jossa käsitellään kaikki kilpailun teemat. Opiskelija kehittää omaa ideaa tai yritystä teemojen mukaisesti koko valmennus ja kilpailuprosessin ajan.

Kilpailun tarkoituksena on kannustaa ja tukea opiskelijoiden yrittäjyysaikomuksia. Kaksi parasta yritysideaa ja kaksi parasta yritystä palkitaan merkittävin rahapalkinnoin. Ideoita tai yrityksiä arvioidaan toteutettavuuden, toimivuuden, potentiaalin, uutuusarvon, laajennettavuuden ja opiskelijan oman panoksen perusteella.

Kilpailua ovat järjestämässä useat eri tahot, joilla on vahvaa osaamista yrittäjyydestä ja elinkeinoelämästä. Myös toisen vuoden opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kilpailun toteuttamiseen assistentin roolissa. Kilpailu järjestetään joka syksy.

Kysy lisää

Kristiina Mutka-Vierula

Lehtori

Kristiina.Mutka-Vierula(a)seamk.fi

+358408304204

Petra Sippola

Lehtori

erikoisala: Yrittäjyys ja yritystoiminta, liiketoiminnan kehittäminen, talousoikeus

Petra.Sippola(a)seamk.fi

+358406807087

Pauliina Mäntylä

Asiantuntija, TKI

Pauliina.Mantyla2(a)seamk.fi

+358408300447

k0009320

Asiantuntija, TKI

Sofia.Niemela(a)seamk.fi

+358408300316