GrowUp Students | SeAMK Y-Zone

GrowUp Students

GrowUp Students on kasvukilpailu ja valmennusprosessi korkeakouluopiskelijoiden yritysideoille, alkaville yrityksille tai jo perustetuille yrityksille. Kilpailu on erinomainen ponnahduslauta idean eteenpäin viemiseen.

Kilpailuun osallistuva opiskelija saa asiantuntijoilta henkilökohtaista ohjausta liikeidean ja liiketoiminnan kirkastamiseen, kehittämiseen ja mittaamiseen. Sparraajat auttavat opiskelijoita viemään liikeideoitaan eteenpäin ja kehittämään ideansa jopa yritykseksi asti.

Kilpailussa on neljä eri teemaa: 1) Liiketoimintaidea 2) Myynti ja markkinointi 3) Hinnoittelu ja verkostot 4) Pitchaus. Ennen kilpailua opiskelija osallistuu etukäteisvalmennukseen, jossa käsitellään kaikki kilpailun teemat. Opiskelija kehittää omaa ideaa tai yritystä teemojen mukaisesti koko valmennus ja kilpailuprosessin ajan.

Kilpailun tarkoituksena on kannustaa ja tukea opiskelijoiden yrittäjyysaikomuksia. Kaksi parasta yritysideaa ja kaksi parasta yritystä palkitaan merkittävin rahapalkinnoin. Ideoita tai yrityksiä arvioidaan toteutettavuuden, toimivuuden, potentiaalin, uutuusarvon, laajennettavuuden ja opiskelijan oman panoksen perusteella.

Kilpailua ovat järjestämässä useat eri tahot, joilla on vahvaa osaamista yrittäjyydestä ja elinkeinoelämästä. Myös toisen vuoden opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kilpailun toteuttamiseen assistentin roolissa. Kilpailu järjestetään joka syksy.

Kysy lisää

Sirkku Uusimäki

Palvelupäällikkö

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Merja Juppo

Lehtori

sähköposti

Merja.Juppo(a)seamk.fi

puhelin

+358408398622