GrowUp Students | SeAMK Y-Zone

GrowUp Students

GrowUp Students on kilpailu ja valmennusprosessi korkeakouluopiskelijoiden yritysideoille, alkaville yrityksille tai jo perustetuille yrityksille. Kilpailu on erinomainen ponnahduslauta idean eteenpäin viemiseen. Kilpailijat pitävät 3 minuutin pitchauksen eli myyntipuheen yritysideastaan tai yrityksestä joko suomeksi tai englanniksi. GrowUp Students -kilpailuun voi osallistua yksin tai tiiminä.

Ennen kilpailua opiskelija osallistuu etukäteisvalmennukseen, jossa käsitellään kaikki kilpailun teemat. Opiskelija kehittää omaa ideaa tai yritystä teemojen mukaisesti koko valmennus ja kilpailuprosessin ajan.

Kilpailun finaaliin osallistuva opiskelija saa asiantuntijoilta henkilökohtaista ohjausta liikeidean ja liiketoiminnan kirkastamiseen, kehittämiseen ja mittaamiseen. Sparraajat auttavat opiskelijoita viemään liikeideoitaan eteenpäin ja kehittämään ideansa jopa yritykseksi asti.

Kilpailun tarkoituksena on kannustaa ja tukea opiskelijoiden yrittäjyysaikomuksia. Kaksi parasta yritysideaa ja kaksi parasta yritystä palkitaan merkittävin rahapalkinnoin. Ideoita tai yrityksiä arvioidaan toteutettavuuden, toimivuuden, potentiaalin, uutuusarvon, laajennettavuuden ja opiskelijan oman panoksen perusteella.

Kilpailua ovat järjestämässä useat eri tahot, joilla on vahvaa osaamista yrittäjyydestä ja elinkeinoelämästä.

Kysy lisää

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Merja Juppo

Lehtori

sähköposti

Merja.Juppo(a)seamk.fi

puhelin

+358408398622