Food Challenge -liikeideakilpailu ja sparraus

Food Business Challenge on valtakunnallinen kilpailu, jossa etsitään uutta liiketoimintaa ja uusia innovaatioita koko ruokaketjuun. Kilpailun taustalla on tavoite edistää opiskelijoiden startup-valmiuksia ja yrittäjähenkisyyttä.

Kilpailussa haetaan uusia liikeideoita, tuotteita tai palveluita, ruokaketjun kehittämiseen. Kilpailuideat voivat luoda uutta liiketoimintaa tai kiihdyttää jo olemassa olevien yritysten toimintaa. Liikeidean kehittämisessä voi hyödyntää mm. SeAMKin ja Into Seinäjoen asiantuntijoiden sparrausapua. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa opiskeleville korkeakouluopiskelijoille ja siihen voi osallistua yksin tai tiiminä. Osallistumisesta voi saada opintopisteitä, mikä edellyttää opintojakson suorittamista verkkokurssina ja liikeideakuvauksen jättämistä kilpailuun.

Tuomariston valitsemat kolme parasta ideaa palkitaan merkittävin rahapalkinnoin. Voittaja julkistetaan Seinäjoella vuosittain järjestettävässä Food Business Summit –tapahtumassa. Kilpailu järjestetään joka kevät.

Lisätiedot: abseinajoki.com/challenge